Skift til nye vinduer

Vi skifter til nye energivenlige vinduer i hele København og på Amager

Nye vinduer betaler sig

Op til 7% af Danmarks samlede energiforbrug går til spilde pga. dårligt isolerede vinduer. Med nye energivenlige vinduer kan du få en billigere energiregning – og så kan det også mærkes med et bedre indeklima uden kulde og træk.

Renovering eller nyt?

Nogle vinduer kan få en langt bedre isolering, hvis bare glasset bliver skiftet til energiglas. I så fald kan vi erstatte ruden, og beholde den oprindelige karm. Men hvis karmen enten har råd, er slidt ned eller ikke har plads til de nye energivenlige ruder, kan vi nemt skifte og montere nye vinduer for dig. Kontakt os, så finder vi ud af hvilken løsning der giver mest mening for dig.

Vinduer bygget specielt til dit hjem

Der er stor forskel på vinduer, og det klassiske dannebrogsvindue passer måske ikke i en villa fra 70’erne. Hvis vi skal levere nye vinduer til dig, finder vi først et design, der passer til din bolig og dine ønsker. Dernæst tager vi mål på dine vinduer. Når vi kender størrelserne og pladsen, bestiller vi vinduer der passer perfekt til din bolig. Vores leverandører har alle produktion i Danmark, så du er sikker på at få vinduer i god dansk kvalitet. Tag eventuel et kig på deres hjemmesider for mere inspiration.

Louv_Leverandører_KPK_Sort

KPK er en alsidig producent, der bygger kvalitetsvinduer på deres fabrik på øen Mors.

Louv_Leverandører_Outrup_Sort

Outrup laver vinduer i både moderne og klassiske stilarter. Så vinduerne passer til den moderne enkle stil i nyere hus eller til den mere klassiske stil, hvor vinduer ofte er med sprosser.

Louv_Leverandører_Velfac_Sort

Velfac er kendt for deres velux ovenlys vinduer, men de producerer også gode “normale” vinduer.

Louv_Leverandører_Klaaborg_Sort

Når det gælder specialopgaver, er Klaaborg et godt valg. Har du mere unikke vinduer i tankerne, er de den rette leverandør.

Skift af vinduer til leje, andelsboliger og foreninger

Vi kan hjælpe jer, hvis I skal have skiftet vinduer i jeres leje-, andelsboliger eller foreninger. Selv om det drejer sig om én, flere eller alle lejligheder i bygningen, kan vi løse opgaven. Lad os tage en snak, og finde løsningen der passer til jer.

Snedker og tømrer skifter vinduerne

Når dine nye vinduer er kommet fra leverandøren, sørger vi selvføgelig for at skifte dem for dig. Vores dygtige medarbejdere sætter vinduerne i, og er med til at gøre arbejdet helt færdigt og pænt, fra de gamle vinduer skal ud, til de nye er fugede. Fra vores moderne værksted er vi i stand til at levere lysninger, vinduesplader, indfatninger og andre paneler som er nødvendige for at netop de nye vinduer kan passe ind i en ny såvel som ældre bolig. Trænger sålbænkene under de gamle vinduer til en udskiftning, kan vi naturligvis også sørge for det.